Το πιο βραβευμένο blended Σκωτσέζικο ουίσκι συμμετείχε στο 2o Athens Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε, στον ιστορικό χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου του ΟΣΥ, τις τρεις πρώτες Παρασκευές & Σαββατοκύριακα του Μαΐου.


Ένα ειδικά διαμορφωμένο Food Truck θα σερβίρει Dewar’s Cocktails και Scotch eggs σε συνταγές του διάσημου chef, Βασίλη Καλλίδη, συνδυάζοντας μοναδικά κάθε ένα Dewar’s cocktail με την ιδανική γεύση των Scotch Eggs.


Το Scotch Egg Club είναι η καινούρια τάση που ήρθε για να μείνει. Μετά την Αθήνα, την Μαδρίτη, το Λονδίνο και άλλες μεγάλες πόλεις, το Scotch Egg food truck θα βρεθεί σε γαστρονομικά, και όχι μόνο festivals, ανά την Ευρώπη.