Η παρέα των Γιώργου Τσιρίκου, Δημήτρη Νταφόπουλου, Γιώργου Μπάγκου και Βασίλη Καλαντζή, θέλησε να ενσωματώσει την φρεσκάδα και πολυπλοκότητα των ελληνικών εσπεριδοειδών σε ένα υπέροχο αναψυκτικό. Το αρωματικό περγαμόντο και το δροσερό μανταρίνι αποτελούν την αφρόκρεμα των μεσογειακών εσπεριδοειδών καθώς συνδυάζουν πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις για να δημιουργήσουν την Three Cents Gentlemen’s Soda.

Το όνομα Gentlemen’s Soda πηγάζει από την προέλευση της λέξης περγαμόντο η οποία στα τούρκικα “μπεγκ – άρμοντι” σημαίνει το “αχλάδι του κυρίου” εξου και το γραφικό, το οποίο όπως και όλα τα σχέδια στα μπουκαλάκια των Three Cents, είναι σχεδιασμένο στο χέρι και απεικονίζει ένα bowler hat πάνω σε ένα περγαμόντο. Για τα Three Cents το περγαμόντο πέρα από διακαής πόθος, αφού ήταν στα σχέδια των δημιουργών από την πρώτη στιγμή της έναρξης της εταιρίας, είναι από τα πιο πολύπλοκα εσπεριδοειδή της Μεσογείου και αναμφίβολα αξίζει να υπάρχει σε μια σόδα, την πρώτη του είδους της στον κόσμο. Ο συνδυασμός δε με το μανταρίνι, ένα ακόμα εκπληκτικό εσπεριδοειδές, έχει σαν αποτέλεσμα ένα αναψυκτικό απαράμιλλης πολυπλοκότητας και γεύσης που ταιριάζει τέλεια με όλα τα αλκοολούχα ποτά και ειδικά σε apperitivo style προτάσεις. Τέλειο και μόνο του σαν ένα αναζωογονητικό αναψυκτικό! Το προτείνουμε πολύ παγωμένο σε ποτήρι με πάγο.

Η Gentlemen’s Soda κρατάει τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως και όλα τα προϊόντα της σειράς καθώς φτιάχνεται με 100% φυσικά συστατικά, δεν περιέχει συντηρητικά και τεχνητά χρώματα, και παρασκευάζεται από ελληνικές πρώτες ύλες.