Η Moët & Chandon, η σαμπάνια που είναι ταυτισμένη με την επιτυχία, τη λάμψη, τη γενναιοδωρία, το μεγαλείο και την καινοτομία και βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο κάθε μεγάλης, σημαντικής και πάνω από όλα χαρούμενης στιγμής, μοιράζεται τη χαρά της συντροφικότητας με μια σειρά λαμπερών εκδηλώσεων ανά τον κόσμο.

Ένας αστραφτερός χώρος στο εμβληματικό ξενοδοχείο Μ. Βρετανία, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και ένα εντυπωσιακό art de la table, αποτέλεσαν ένα λαμπερό σκηνικό με τους εκλεκτούς καλεσμένους να απολαμβάνουν ένα gourmet δείπνο, βασισμένο στο γαλλικό art-de-vivre, όπου πρωταγωνιστούσαν οι Moët & Chandon Brut Imperial και Moët & Chandon Rose.

Η γεμάτη φυσαλίδες νύχτα, φωτίστηκε από τις αντανακλάσεις των αμέτρητων ποτηριών Moët τα οποία σχημάτιζαν μια εντυπωσιακή πυραμίδα η οποία αποτέλεσε και το εντυπωσιακό κεντρικό θέμα της εκδήλωσης, δίνοντας τον ρυθμό σε μια νύχτα γεμάτη λάμψη και εορταστική πληθωρικότητα, που κορυφώθηκε τη στιγμή που όλοι ύψωσαν τα ποτήρια τους προς τιμήν όλων των αξέχαστων στιγμών που δίνουν χαρά και νόημα στη ζωή.

Η Moët & Chandon κλείνει τη χρονιά και υποδέχεται τη νέα, με αισιοδοξία, αγάπη και αστραφτερές φυσαλίδες Moët!