Δεν λείπει από καμία γιορτή και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτήν εδώ!

Από μία τόσο λαμπερή βραδιά λάμψης και δημιουργίας δεν θα μπορούσε να λείπει η Moët & Chandon, η οποία στηρίζει τον θεσμό του Yes I Do catwalk, γιορτάζοντας τη μαγεία της ομορφιάς και των μοναδικών στιγμών. Κάθε δευτερόλεπτο ένα μπουκάλι Moët & Chandon ανοίγει κάπου στον κόσμο. Την ημέρα του catwalk απολαύσαμε την κλασική και διαχρονική Brut Imperial, το κομψό “must be” όλων των αλησμόνητων στιγμών της ζωής. 

Η Moët & Chandon, beloved partner του Yes I Do, πρωταγωνίστησε τόσο στα παρασκήνια της φετινής διοργάνωσης όσο και στο εντυπωσιακό πάρτι που ακολούθησε! Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους στο backstage, οι celebrities απόλαυσαν την αγαπημένη τους σαμπάνια και πήραν το απαραίτητο boost λίγο πριν βγουν στη σκηνή πίνοντας ατομικές Moët Brut Imperial, ενώ δεν σταμάτησαν λεπτό να φωτογραφίζονται στο backdrop της Moët & Chandon.  

Μετά τη λήξη του φαντασμαγορικού show, το υπαίθριο glamorous bar της  Moët & Chandonπου είχε στηθεί ειδικά για τη διοργάνωση, έγινε το σημείο συνάντησης για συμμετέχοντες και προσκεκλημένους, όπου χαλάρωσαν, διασκέδασαν και τσούγκρισαν τα ποτήρια τους!