Το πεντάστερο Daios Cove Luxury Resort and Villas δημιουργεί ένα μοναδικό Summer Festival με signature cocktail, γαστρονομικές απολαύσεις και εξαιρετική μουσική σε συνεργασία με το βραβευμένο μπαρ The Clumsies και την κορυφαία Moët Hennessy.
Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Αυγούστου, τρεις μοναδικοί χώροι φαγητού και ποτού του Daios Cove στην Ανατολική Κρήτη θα ταξιδέψουν το κοινό του The Summer Festival με εμπειρίες βραβευμένων κοκτέιλ φτιαγμένων με τα καλύτερα υλικά στον κόσμο, υπό τους ήχους εξαιρετικών DJ.
Το “The Daios Cove x The Clumsies Summer Festival σε συνεργασία με τη Moët Hennessy”, είναι μία πρωτοβουλία της δημιουργικής ομάδας του Daios Cove με τους The Clumsies, το τρίτο καλύτερο bar σε ολόκληρο τον κόσμο. Oι βραβευμένοι mixologists Νίκος Μπάκουλης και Βασίλης Κυρίτσης επιμελούνται τα κοκτέιλ του Daios Cove για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αντλώντας έμπνευση από το κρητικό terroir και την απαράμιλλη φύση που περιβάλλει το Cove.

Όλοι μαζί, αστέρες της τέχνης του mixology, upbeat DJs και εμπνευσμένοι δημιουργοί γεύσεων συμπράττουν για να απογειώσουν την εμπειρία αυτού του καλοκαιριού στα ύψη και να οδηγήσουν τους καλεσμένους σε ένα αξέχαστο gastro-fine drinking ταξίδι, στο αξεπέραστο τοπίο της Κρήτης και με την κορυφαία φιλοξενία του Daios Cove.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποκλειστικά, signature cocktails από τους παγκοσμίως αναγνωρισμένους mixologists Nίκο Μπάκουλη και Βασίλη Κυρίτση με Volcán De Mi Tierra Tequila Blanco, champagne dinner με δημιουργίες του κορυφαίου chef Παύλου Κυριάκη σε πλήρη αρμονία με κοκτέιλ με σαμπάνια Veuve Clicquot και Hennessy V.S., αλλά και ένα deluxe beach event με ατμόσφαιρα lounge και Belvedere Vodka cocktails από τα χέρια του βραβευμένου mixologist Jad Ballout.