Το Hendrick’s Midsummer Solstice είναι εμπνευσμένο από το μυστήριο του αρώματος των λουλουδιών, που είναι ιδιαίτερα έντονο κατά τη διάρκεια του θερινού ηλιοστασίου από όπου προέρχεται και το μοναδικό όνομά του. Το αποτέλεσμα, ένα ασυνήθιστα αρωματικό τζιν που αποπνέει την αίσθηση μιας ολόκληρης ανθοδέσμης καλοκαιρινών λουλουδιών!

Το πιο ασυνήθιστο gin υποδέχτηκε τους ενθουσιώδεις ποδηλάτες με tailor-made ασυνήθιστες και ανθοπλεγμένες στέκες, τραγιάσκες και καπέλα στο αξιοπερίεργα λουλουδένιο corner που δημιούργησε στην πλατεία του Ποσειδωνίου, ενισχύοντας με το δικό του τρόπο τον vintage αέρα της διοργάνωσης. Οι tweeders παρέλαβαν τα ποδήλατά τους, απόλαυσαν μια μοναδική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα και οδηγήθηκαν στο Παλιό Λιμάνι των Σπετσών για ένα ατμοσφαιρικό πικνίκ στη φύση με δροσιστικά Hendrick’s Midsummer Solstice Gin & Tonics και jazz μελωδίες με φόντο τον Αργοσαρωνικό.

Λίγες ώρες μετά, οι φινετσάτοι συμμετέχοντες, έριξαν μία τελευταία ματιά στα μαλλιά και το μακιγιάζ τους στο ειδικά διαμορφωμένο Hendrick’s powder room στο επιβλητικό lobby του Poseidonion Grand Hotel και διασκέδασαν στο βραδινό swing party με ρετρό μουσικές επιλογές από την DJ Nua και πολύ χορό με αέρα περασμένων εποχών, απολαμβάνοντας τρία διαφορετικά, περίπλοκα γευστικά και απολαυστικά παράξενα cocktails Hendrick’s Midsummer Solstice.

Το ατμοσφαρικό τριήμερο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία παρέα με το Hendrick’s Midsummer Solstice Gin, αναδεικνύοντας τη vintage πλευρά των Σπετσών και αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες αναμνήσεις μίας άλλης εποχής!

Δείτε περισσότερα!