Μια ακόμα σημαντική διάκριση κατέγραψε στο ενεργητικό της η ΑΜΒΥΞ Α.Ε, αφού απέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο «Πρωταγωνιστής του Κλάδου των Αλκοολούχων»,
ως η κορυφαία επιχείρηση ενός σημαντικού κλάδου της ελληνικής οικονομίας, με βάση τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη πρo-φόρων και τα ταμειακά της διαθέσιμα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά από την Direction Business Network, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύοντας τις επιχειρήσεις που αποτελούν λαμπρό παρόν και μέλλον για το ελληνικό επιχειρείν και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα.

Ο κύριος Γιάννης Αρτινός, δήλωσε: “Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας που για δεύτερη συνεχή χρονιά η Άμβυξ βραβεύεται ως Πρωταγωνιστής του Κλάδου των Αλκοολούχων Ποτών.
Η βράβευση αυτή δείχνει την δέσμευσή μας να παραμένουμε σταθερά την ηγετική θέση σε έναν από τους πολύ σημαντικούς κλάδους για την Ελληνική οικονομία, ενώ παράλληλα έρχεται να αναγνωρίσει με τον πιο απτό τρόπο,
τον κόπο και τη δουλειά που κάνουν καθημερινά όλοι οι εργαζόμενοι, ώστε να μπορεί σήμερα να αναδεικνύεται η Άμβυξ ως η Νο1 Εταιρία στον Κλάδο των Αλκοολούχων Ποτών.
Πρωτοβουλίες σαν και αυτή της Direction Business Network να επιβραβεύουν επιχειρήσεις που ηγούνται της προσπάθειας για επιστροφή στον δρόμο της ανάπτυξης είναι αξιέπαινες και θέτουν ψηλά τον πήχη για την ελληνική επιχειρηματικότητα.”