Οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τις οικονομικές επιδόσεις τους την δεκαετία από το 2010 έως το 2020 τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για έκτη φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021.
Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και παρουσιάζονται αναλυτικά στην έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network.
Η ΑΜΒΥΞ βραβεύτηκε ως Greek Business Champion της Δεκαετίας, ως μια από τις επιχειρήσεις που κατόρθωσαν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη τους προ φόρων πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019.
Στο Ble Azure στην παραλία του Αλίμου, παρουσία περισσότερων από 300 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που σε μια άκρως ιδιαίτερη και γεμάτη προκλήσεις περίοδο για την ελληνική οικονομία βρήκαν τον τρόπο να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις και κατόρθωσαν να βγουν θωρακισμένες και ενισχυμένες από την πολυετή οικονομική ύφεση στην χώρα.

Ο κ. Γιάννης Αρτινός γενικός διευθυντής της ΑΜΒΥΞ δήλωσε: «είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας που η ΑΜΒΥΞ βραβεύεται στην κατηγορία Greek Business Champions της Δεκαετίας. Σε μια δεκαετία γεμάτη προκλήσεις για την Ελλάδα που αμβλύνθηκαν με την πανδημία, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε τόσο ως κλάδος όσο και σαν εταιρία συνεχίσαμε προσηλωμένοι στο όραμα μας και στους τέσσερεις διαχρονικούς άξονες της φιλοσοφίας μας: Επένδυση στους Ανθρώπους μας, στα Brands μας, στις σχέσεις με τους Οίκους που συνεργαζόμαστε και στους Πελάτες μας. Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει την δέσμευσή μας σε αυτούς τους άξονες, ενώ παράλληλα έρχεται να αναγνωρίσει με τον πιο απτό τρόπο τον κόπο και τη δουλειά που κάνουν καθημερινά όλοι οι εργαζόμενοι της ΑΜΒΥΞ. Με κληρονομία την επίδοση μας την τελευταία δεκαετία αλλά και προσήλωση, μεθοδικότητα και ευελιξία που επέβαλε η πανδημία, καταφέραμε να σταθούμε δυνατοί απέναντι στις νέες προκλήσεις, κάτι που μας γεμίζει περηφάνεια αλλά και με αυτοπεποίθηση και ευθύνη για το μέλλον. Πρωτοβουλίες σαν και αυτή της Direction Business Network να επιβραβεύουν επιχειρήσεις «Πρωταθλητές» είναι αξιέπαινες και θέτουν ψηλά τον πήχη για το μέλλον της ελληνικής επιχειρηματικότητας».

* Το βραβείο παρέλαβε ο Οικονομικός Διευθυντής της ΑΜΒΥΞ κ. Χρήστος Αποστολόπουλος.