H ΝΗΣΟΣ είναι μια ποιοτική και νόστιμη μπύρα που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ο Αλέξανδρος Κουρής και η Μάγια Τσόκλη στη Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Βαγιά της Τήνου το 2012. Οι δημιουργοί της θέλησαν να φτιάξουν μια κορυφαίας ποιότητας κυκλαδίτικη, νησιώτικη μπύρα που να αντανακλά τον τρόπο ζωής και τις αξίες μας, να εκφράζει την Ελλάδα της δημιουργίας και της παραγωγής και να είναι ένας περήφανος πρεσβευτής του πνεύματος και της ομορφιάς των Κυκλάδων και των Ελληνικών νησιών και το πέτυχαν με τον καλύτερο τρόπο.


Η μπύρα ΝΗΣΟΣ είναι μικρής παραγωγής και παράγεται από κορυφαίες και προσεγμένα επιλεγμένες πρώτες ύλες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Για να φτάσει στο ποτήρι μας, ζυθοποιείται με κορυφαία υλικά, αποκλειστικά βύνη κριθαριού, λυκίσκου, νερό και μαγιά και με αργή, παραδοσιακή και απόλυτα φυσική διαδικασία που διαρκεί έναν μήνα. Κάποια από τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν μοναδική και πρωτοπόρα είναι πως δεν υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία, δεν περιέχει συντηρητικά, σταθεροποιείται με μικροφίλτρανση (micro-filtration) και διαθέτει clean room (ειδικό αντιμικροβιακό περιβάλλον) με ειδικά φίλτρα και UV ακτινοβολία, μέσα στο οποίο πραγματοποιείται η διαδικασία της εμφιάλωσης. Κατ΄αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται η πλούσια γεύση, το άρωμα και το σώμα και η φυσική ενανθράκωση της.


Στο portfolio της ΝΗΣΟΣ ανήκουν η ΝΗΣΟΣ GREEK ISLAND ‘PILSNER’- η πρώτη και μοναδική ελληνική μπύρα που έχει διακριθεί με το ασημένιο European Beer Star- , η ΝΗΣΟΣ BIO ALL DAY με 100% περισσότερους αρωματικούς λυκίσκους, η ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ, Strong Dark Pilsner – η πρώτη και μοναδική ‘Μαύρη Pilsner’ στην Ελλάδα με 7% αλκοόλ και η ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ με τη χαρακτηριστική φυσική θολότητα.