Η Dom Pérignon και η Lady Gaga ενώνουν τις δημιουργικές δυνάμεις τους και μας προσκαλούν στο καλλιτεχνικό project Queendom – με μια εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια από τον Nick Knight, φιάλες Dom Pérignon περιορισμένης έκδοσης και ένα εντυπωσιακό γλυπτό δια χειρός Lady Gaga.
Η δημιουργική έμπνευση είναι μια αχαλίνωτη παρόρμηση που ανοίγει νέους ορίζοντες και μας ωθεί μπροστά, για να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας – ξανά και ξανά. Όπως κάνει η Dom Pérignon με κάθε vintage δημιουργία της. Αποκορύφωμα αυτής της τολμηρής δήλωσης ελευθερίας αποτελεί η Dom Pérignon Rosé: ελευθερία να αψηφά τις συμβάσεις για να ωθεί τα όρια της δημιουργικότητας πιο μακριά.
Κανείς δεν ενσαρκώνει αυτή την αξία καλύτερα από τη Lady Gaga με τη συγκλονιστική ενέργειά της. Η σύνδεση μεταξύ της Dom Pérignon και της Lady Gaga είναι άμεση, βαθιά, ειλικρινής και άκρως δημιουργική. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι η Lady Gaga ήταν πάντα λάτρης της Dom Pérignon.
Όταν η Lady Gaga ανακάλυψε και εμβάθυνε στην ιστορία του οίκου, η ριζοσπαστική τόλμη της Dom Perignon Rose τράβηξαν την προσοχή της καθιστώντας τη το τέλειο όχημα για αυτή τη συνεργασία.
Όταν ο Dom Pérignon επιλέγει να είναι ροζέ, είναι μια ριζική δήλωση ελευθερίας. Ελευθερία να εξερευνούμε, να απορρίπτουμε τους κανόνες και να ωθούμε τα όρια της δημιουργίας.
Η Dom Pérignon Rosé ξεκινά ακριβώς από αυτήν την επιθυμία να τολμήσει, συλλαμβάνοντας το κόκκινο του σταφυλιού pinot noir στην αρχική του ακτινοβολία και τη ζωτική του δύναμη σε ένα τολμηρό, δυναμικό assemblage.
Τη δύναμη και την αυθεντικότητα αυτής της σύμπραξης υπογραμμίζει ο ενθουσιασμός που προκάλεσε η ανακοίνωση της συνεργασίας: σε μόλις 10 ημέρες η είδηση έφτασε σε 140 εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ το hashtag #DOMPÉRIGNONXLADYGAGA προκαλεί ήδη πυρετό στα Social media, με χιλιάδες μοναδικές δημοσιεύσεις και μια έκρηξη από fanart δημιουργίες εμπνευσμένες από το οπτικό υλικό της καμπάνιας.
Το προσεχές φθινόπωρο, η Dom Pérignon θα κυκλοφορήσει δύο Limited Edition δημιουργίες: μία Dom Pérignon Vintage του 2010 και μια Dom Pérignon Rosé του 2006, σε αποκλειστική συσκευασία μοναδικής σχεδίασης.
Η ένταση του αγκαλιάζει τη συγκίνηση του άγνωστου και εισέρχεται στον κόσμο που δημιούργησαν η Lady Gaga και η Dom Pérignon μαζί.

Καλωσορίσατε στον κόσμο δημιουργικής ελευθερίας της Lady Gaga και της Dom Pérignon.