Η Serkova απέκτησε πρόσφατα το δικό της site, το οποίο βραβεύτηκε στην κατηγορία Design Aesthetics – Animation (Bronze Award) για το 2021, στα ετήσια βραβεία e-Volution Awards.
Η υποκατηγορία Design Aesthetics – Animation ανήκει στην Award Catagory, Καινοτομία & Experience Design και αφορά την άρτια αισθητική και τα προσεγμένα micro-interactions που αναβαθμίζουν το interface, υποδεικνύουν διακριτικά στον επισκέπτη τα απαραίτητα actions, ενώ ταυτόχρονα συντελούν στο surprise & delight effect της συνολικής εμπειρίας.

Παράλληλα, το νέο site της Serkova έχει λάβει Honorable Mention στα Awwwards, την παγκόσμια διοργάνωση-ακαδημία, που στόχος της είναι να αναδεικνύει τα καλύτερα website, μέσα από ψηφοφορία επιτροπής και μελών https://annual.awwwards.com/
Η υποψηφιότητα βρίσκεται εδώ: https://www.awwwards.com/sites/serkova

Η βράβευση αυτή αποτελεί ακόμη μια διάκριση για την AMVYX, τη μεγαλύτερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η AMVYX, παραμένοντας πρωτοπόρος στο χώρο που δραστηριοποιείται, αξιοποιεί και να εξελίσσει στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρουν τα ψηφιακά εργαλεία, ειδικότερα στις δύσκολες συνθήκες που έχει επιφέρει η πανδημία του COVID-19 στον κλάδο των αλκοολούχων.

Λίγα λόγια για το site της Serkova:
To ολοκαίνουριο site της Serkova σας προσκαλεί να μπείτε στον διάφανο κόσμο της. Εξερευνήστε ένα παγωμένο interactive μονοπάτι με 3D στοιχεία και videos και ανακάλυψτε τι κάνει την αγαπημένη σας vodka τόσο κρυστάλλινη και απολαυστική!
Cocktails, διαγωνισμοί, how-to videos είναι μερικές από τις εκπλήξεις που θα συναντήσετε στο νέο site της Serkova!

Είτε είστε λάτρεις των κλασσικών, διαχρονικών cocktails είτε αγαπάτε τους περίτεχνους γευστικούς συνδιασμούς, στο νέο site της Serkova θα βρείτε cocktails για κάθε σας προτίμηση. Crystal Fizz, Crystal Martini, Bloody Mary, Negroski Red Pure και άλλα πολλά αγαπημένα Serkova cocktails σας περιμένουν να πειραματιστείτε και να τα απολαύσετε.
Βρείτε όλες τις συνταγές στο νέο site, ακολούθηστε τα βήματα και cheers!
Click and enter: https://serkova.com/ 

* Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του site έγινε από την εταιρεία DigitalWise.