Μπύρα και καλοκαίρι πάνε μαζί αφού συνοδεύουν όλες τις χαλαρές μας στιγμές στη πόλη,στο νησί και στις διακοπές. Οι δικές μας μπύρες είναι ξεχωριστές αλλά και premium όπως η Miller & η Staropramem, η αρωματική  Blue Moon και φυσικά οι Ελληνικές και βραβευμένες μπύρες Nissos από την Τήνο.

Δείτε τις επιλογές μας για το καλοκαίρι, αναζητήστε της σε σούπερ μάρκετ και κάβες και απολαύστε τις παγωμένες!

 Miller Genuine Draft 

Η Miller Genuine Draft είναι μια εξαιρετική super-premium μπύρα που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1985 στο Milwaukee. Σήμερα πωλείται σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ το μυστικό της για την ιδιαίτερη απαλή γεύση της, κρύβεται στον καινοτόμο τρόπο παρασκευής της, αφού φιλτράρεται 4 φορές, σε συνδυασμό με τα εκλεκτά συστατικά της.


Δροσιστική, ζωντανή, απολαυστική και με ιδιαίτερα φρέσκια γεύση, η Miller Genine Draft έχει την αίσθηση μιας μπύρα draft σε μπουκάλι- εξ ‘ου και το όνομα Genuine Draft.


Πίνετε ιδανικά από τη φιάλη.
Τύπος : Lager

Staropramen

Η Τσέχικη μπύρα Staropramen έχει μια μακρά κληρονομιά καθώς παρασκευάζεται στο Smichov, στο κέντρο της Πράγας εδώ και 150 χρόνια. Η συνεπής και ικανοποιητική ζύμωση που υφίσταται μέσω του παραδοσιακού Τσέχικου τρόπου ζυθοποίησής της έχει ως αποτέλεσμα μια απόλυτα ισορροπημένη μπύρα.


Απαλή αίσθηση βύνης στην αρχή που ολοκληρώνεται με μια επίγευση ευχάριστης πικράδας, η Staropramen είναι μια μπύρα με κρυστάλλινη διαύγεια, βαθύ χρυσαφένιο χρώμα και πλούσιο αφρό στο ποτήρι.
Τύπος : Light Lager

Blue Moon

Η Blue Moon είναι μία μπύρα σιταριού βελγικής τεχνοτροπίας με μοναδικό σερβίρισμα και μία από τις ισχυρότερες βαρελίσιες μπύρες της Αμερικής. Zυθοποιείται με φλούδες πορτοκαλιού αφήνοντας έτσι μια απαλή και γλυκιά γεύση εσπεριδοειδών.


Σερβίρεται ιδανικά με μια φέτα πορτοκάλι για να αναδείξει στο μέγιστο το άρωμα και τη γεύση της.

Τύπος : Belgian – Style Wheat Ale

ΝΗΣΟΣ Bio All Day 


H ΝΗΣΟΣ Bio All Day ζυθοποιείται με πιστοποιημένες βιολογικές βύνες κριθαριού, με αργή, παραδοσιακή και απόλυτα φυσική διαδικασία. Η ψυχρή ζύμωση δημιουργεί μία καθαρή βάση που επιτρέπει στα αρώματα των τριών αρωματικών λυκίσκων να αναδειχθούν. Είναι ελαφριά, αρωματική και καθόλου πικρή, ιδανική για κάθε περίσταση, μέρα ή νύχτα.


Άρωμα: Μύτη με καθαρή βύνη και ευχάριστα εσπεριδοειδή αρώματα λυκίσκου.
Γεύση: Απαλή και φρέσκια αίσθηση στο στόμα. Φρεσκάδα στην επίγευση. Σωστά ισορροπημένη.
Τύπος: European-Style Lager
*Περιέχει κάτω από 3mg/kg (ppm) γλουτένη

ΝΗΣΟΣ Θολή

Η ΝΗΣΟΣ Θολή είναι μια μπύρα απαστερίωτη και αφιλτράριστη που διατηρεί ένα μεγάλο μέρος της μαγιάς και άρα των χρήσιμων βιταμινών της στο μπουκάλι. Παρουσιάζεται με τη χαρακτηριστική φυσική θολότητα που επιβάλει η ιστορική κατηγορία της που προέρχεται από τη Βόρεια Ευρώπη και τον Μεσαίωνα.


Η ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ, εμφιαλώνεται από τη μέση της δεξαμενής, μετά από μακρά ωρίμανση σε χαμηλή θερμοκρασία. Δεν υπόκειται σε καμία απολύτως επεξεργασία, ενώ περιέχει μόνο το φυσικό ανθρακικό που δημιουργείται κατά το στάδιο της ζύμωσης.


Γεύση: Ανεπαίσθητα πικρή, έντονα αρωματική και με έντονη επίγευση.
Άρωμα: Αφήνει στο στόμα την αίσθηση εσπεριδοειδών φρούτων.
Τύπος: Κέλλερ