Στα πλαίσια της φετινής Spetses Classic Yacht Regatta 2023 που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στις Σπέτσες απο 22 έως 24 Ιουνίου τα brands Moët & Chandon & Belvedere Vodka που ήταν και οι Χρυσοί Χορηγοί της Διοργάνωσης για έκτη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσαν για τους εκλεκτούς καλεσμένους δύο φαντασμαγορικά πάρτυ!

Την Παρασκέυη 22 Ιουνίου η Βίκυ Καγιά, Ambassador της Moët & Chandon υποδέχτηκε φίλους της μάρκας σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στον μώλο του εστιατορίου Ορλώφ. Εβδομήντα καλεσμένοι απόλαυσαν υπο το ατμοσφαιρικό φως των κεριών και συνοδεία live μουσικής το δείπνο τους συνοδευόμενο με σαμπάνια Moët & Chandon Brut Impérial και ύψωσαν τα ποτήρια τους για να ευχηθούν και επισήμως Καλό Καλοκαίρι. Το πολύ εντυπωσιακό art de la table επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μαστρόκαλος.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου την ώρα του δειλινού 50 καλεσμένοι έδωσαν ραντεβού στην μαρίνα του Ποσειδωνίου. Από εκεί μεταφέρθηκαν με φουσκωτά σκάφη σε μια από τις πιο ωραίες παραλίες των Σπετσών, την Ζωγεριά, όπου τους υποδέχτηκε ο Γιώργος Καράβας,  Ambassador της Belvedere vodka σε ένα secret high energy beach party! Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν signature Belvedere cocktails υπό τους ήχους ενός εκρηκτικού DJ set.

Για περιισσότερες πληροφορίες: κ. Μαρία Ρακιτζόγλου, Τηλ. 210 9692200