Για 3 συνεχόμενες μέρες, στις 7, 8 και 9 Νοεμβρίου η καρδιά της φθινοπωρινής Αθήνας θα χτυπήσει δυνατά σε ρυθμούς Urban Alchemies. Γίνετε μέρος αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού και ανακαλύψτε μοναδικά events, επιδραστικούς bartenders, ξεσηκωτικά Dj sets και πρωτοποριακά cocktails από κορυφαία παγκόσμια bars παρέα με την εκλεπτυσμένη super premium Belvedere Vodka. Ανακαλύψτε τη συναρπαστική διαδρομή του Urban Alchemies και απολαύστε αριστουργηματικά Belvedere signature cocktails,  που υπόσχονται να σας εντυπωσιάσουν με  την κομψή και ισορροπημένη γεύση τους  και την υψηλή αισθητική τους.

 Το γευστικό ταξίδι ξεκινάει στις 7 Νοεμβρίου, στο αξεπέραστο holiday bar Noel παρέα με τον  Mr. Ungarnished Agelo Bafa, δημιουργό μοναδικών Belvedere Vodka cocktails που ξεχειλίζουν φρέσκα υλικά, πρωτοτυπία και αντιθέσεις.

H Τρίτη 8 Νοεμβρίου, φέρνει στο προσκήνιο παράλληλα happenings και κορυφαία serves. Το κεντρικό Kuko’s The Bar, θα φορέσει τα καλά του και θα χορέψει στους ρυθμούς του Chris IDH με το συναρπαστικό  DJ set του.  Το Noel  για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα θα ανοίξει τις πόρτες του, φιλοξενώντας τον κορυφαίο bartender Maxim Schulte, και τις μοναδικές δημιουργίες του, γεμάτες χαρακτήρα, τελετουργικό στυλ και Belvedere Vodka, ενώ η μέρα κλείνει δυναμικά, με ένα ιδανικό pairing ανάμεσα στο Αθηναϊκό πρωτοποριακό The Bar in Front of the Bar και το Λονδρέζικο Tayer + Elementary (#2 World’s 50 Best Bars) με τον πολυβραβευμένο bartender Alex Kratena και το ενδιαφέρον του για τα συστατικά και τον έξυπνο σχεδιασμό, ενώ τη σκυτάλη στο μέσα χώρο του, στο The Rumble in the Jungle  παίρνει το χαλαρό και vibrant Little Mercies bar του Λονδίνου.

Αν όλα αυτά δεν σας είναι αρκετά, ετοιμαστείτε για μια τελευταία στάση την Τέταρτη 9 Νοεμβρίου στο κομψό Tailor’s House και το διάσημο Termini bar του Λονδίνου, δοκιμάζοντας Belvedere Vodka cocktails εμπνευσμένα από τη διάσημη έκφραση και ταινία “ La Dolce Vita” αλλά και  μοναδικά γευστικές προτάσεις από το νικητή του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού για τον πιο sustainable bartender της Ευρώπης, Δημήτρη Καϊταλίδη.