Είστε έτοιμοι για το πιο επικό happening του Νοεμβρίου; Tο Urban Alchemies καταφθάνει στην φθινοπωρινή Αθήνα και σας καλεί να ανακαλύψετε το μαγικό κόσμο των premium cocktails, παρέα με το απολαυστικά παράξενο και περίπλοκα γευστικό Hendrick`s Gin. Από τις 7 έως και τις 9 Νοεμβρίου, κορυφαία bars της πόλης ανοίγουν τις πόρτες τους σε κορυφαίους bartenders του εξωτερικού και δημιουργούν γευστικά Hendrick`s Gin cocktails, που ξεχειλίζουν αρώματα και χαρακτήρα.

Η δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου γεμίζει με αξεπέραστα parties και πρωτοποριακά cocktails. Μην χάσετε ούτε μια στάση από το συναρπαστικό ταξίδι του Urban Alchemies. Στις 7 Νοεμβρίου, το  διαχρονικά δυνατό Bartesera bar υποδέχεται το κορυφαίο Βερολινέζικο Bar Immertreu και τον Γιάννη Χαρβαλή, δίνοντας μαθήματα γεύσης πάντα παρέα με το Hendrick`s Gin.  Την ίδια μέρα, το ρετρομαξιμαλιστικό Upupa Epops ταξιδεύει στο μακρινό Εδιμβούργο με μοναδικά γευστικά Hendrick`s Gin cocktails από το επικό Nauticus Bar, και τον Co-Owner Kyle Jamieson.

To ταξίδι συνεχίζεται την επόμενη ημέρα, 8 Νοεμβρίου, στο down-town Barreldier με τον παγκόσμια βραβευμένο bartender Jad Ballout από το bar Dead End Paradise της μαγικής Βηρυτού, διάσημο για το ταλέντο και τη δεξιοτεχνία του. Παράλληλα, στο Bartesera θα βρίσκεται ο Andrew Whibley, bartender και ιδιοκτήτης του διάσημου & βραβευμένου Cloakroom Bar στο Μόντρεαλ που υπόσχεται να μας συναρπάσει με τις δημιουργίες του.  

Τελικός προορισμός, στις 9 Νοεμβρίου, το μοναδικό holiday bar Noel και το Λονδρέζικο Nightjar Bar με old school glamour Hendrick`s Gin serves, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.