Μετρήστε αντίστροφα για την πιο συναρπαστική εβδομάδα του Νοεμβρίου. Ζήστε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και απόλαυσης παρέα με το Urban Alchemies, το νέο θεσμό, που θα μετατρέψει την Αθήνα στο επίκεντρο της παγκόσμιας μπαρ σκηνής.  Η συναρπαστική διαδρομή του Urban Alchemies ξεκινά, παρέα με την αξεπέραστη Jose Cuervo Tequila και περιλαμβάνει πολλά κορυφαία events γεμάτα μουσική και απολαυστικά serves από διάσημα παγκόσμια bars και βραβευμένους bartenders.

Αν είστε λάτρεις του καλού ποτού, αγαπάτε τα πρωτότυπα cocktails και τις συναρπαστικές φιέστες με Jose Cuervo Tequila, μην χάσετε ούτε λεπτό από το μαγικό ταξίδι του Urban Alchemies. H πιο δημοφιλής και πολυβραβευμένη Tequila στον κόσμο, η Jose Cuervo Tequila, θα πρωταγωνιστήσει για 3 συνεχόμενες ημέρες από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου σε δημοφιλείς Αθηναϊκές μπάρες.

 Η Δευτέρα 7 Νοεμβρίου ξεκινάει δυναμικά στο Barro Negro, ένα bar που ενώνει την παράδοση με το σύγχρονο χαρακτήρα του μεξικάνικου ποτού. Το Barro Negro υποδέχεται μια από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες της τρέχουσας διεθνής βιομηχανίας bartending, τον Shingo Gokan, δημιουργό αριστουργηματικών cocktails πάντα με βάση τη Jose Cuervo Tequila.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου το ταξίδι συνεχίζεται στο κονσεπτικό urban Amber μαζί με το La Punta Expendio De Agave από τη Ρώμη, με μεξικάνικη ατμόσφαιρά και μοναδικά Jose Cuervo Tequila cocktails, ενώ το bar Τekila θα σας μεταφέρει στο Μεξικό, διασκεδάζοντας σας με τον κορυφαίο Dj Manolaco.

Το ταξίδι τελειώνει, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, στο bar Tekila παρέα με το Piñata Cantina cocktail bar από τη Βαρκελώνη για αυθεντικές μεξικάνικές στιγμές αλλά και στο Barro Negro με το κορυφαίο Jose Cuervo Paloma Party παρέα με τα Three Cents.