Στις 10, 11 & 12 Μαΐου το ρούμι Sailor Jerry έδωσε το παρόν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο 13ο International Athens Tattoo Convention που έλαβε χώρα στο Κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, Παλαιού Φαλήρου.


Η δυναμική του παρουσία περιλάμβανε ένα θεματικό περίπτερο με παιχνίδια, δώρα, live tattooing και φυσικά πολύ Sailor Jerry Rum κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Λίγοι μόνο τυχεροί είχαν την ευκαιρία να κάνουν από ένα old school tattoo από τα αυθεντικά σχέδια του Norman Sailor Jerry Collins ενώ όσοι από αυτούς ήταν αρκετά τολμηροί άφησαν τον τροχό της τύχης του Sailor Jerry να αποφασίσει το σχέδιο που θα κάνουν.


Από αυτή την γιορτή των tattoo lovers δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Global Ambassador του Sailor Jerry, o Rum Rude boy Gravy Thomas ο οποίος ξεσήκωσε τους λάτρεις του αυθεντικού spiced rum αλλά και εκείνους που το γνώρισαν για πρώτη φορά μέσα από τις ιστορίες του.
Όσοι πέρασαν από το χώρο του Sailor Jerry σίγουρα θα θυμούνται για καιρό το Human Bowling, το πιο badass bowling που έχει παιχτεί ποτέ!

Till next year!

See more: