MENU EN

Η ιστορία μας

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

1917ΞΕΔΙΠΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ2023
1917 - 1946

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ

Amvyx ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ιστορία της ΑΜΒΥΞ Α.Ε. ξεκινά το 1917, όταν ο Αλβέρτος Ρεβάχ, μαζί με δύο συνεργάτες του, ιδρύουν μια μικρή εμπορική και εισαγωγική εταιρεία στη Θεσσαλονίκη, την τότε εμπορική πρωτεύουσα της Ελλάδας. Εισάγουν και εμπορεύονται διάφορα τρόφιμα, οινοπνευματώδη ποτά και κρασιά από ολόκληρη την Ευρώπη. Διανέμουν επίσης επώνυμες ελληνικές μάρκες τροφίμων και ποτών της εποχής, ως αντιπρόσωποι Βορείου Ελλάδος.

Amvyx Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η εταιρεία ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και αναπτύσσεται γρήγορα. Το 1925, η τότε ακόμα μικρή επιχείρηση παίρνει για πρώτη φορά μέρος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Αντιπροσωπεύει ήδη ορισμένα δημοφιλή προϊόντα στην Ελλάδα, όπως το απεριτίφ Campari, τη σαμπάνια Moët & Chandon, το ανθρακούχο νερό Perrier και άλλα.

Amvyx Διαρκής ανάπτυξη

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Με το πέρασμα των ετών, η εταιρεία αρχίζει να αντιπροσωπεύει και να διανέμει ακόμα περισσότερα προϊόντα στην Ελλάδα. Συνεχίζει να μεγαλώνει σε μέγεθος – και το ίδιο συμβαίνει με την παρουσία της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Οι δύο συνεταίροι μπροστά από το περίπτερο της εταιρείας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 1935, με το προσωπικό προώθησης της εποχής!

Amvyx Πανελλαδική ανάπτυξη και Β' Παγκόσμιος Πόλεμος

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ως το 1939 η εταιρεία έχει ήδη εδραιώσει τη θέση της ως μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου σε πανελλαδική κλίμακα. Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εκείνου του έτους καταλαμβάνει ένα ολόκληρο κτίριο! Το εταιρικό φυλλάδιο του 1939 περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες μάρκες που παραμένουν γνωστές μέχρι σήμερα, όπως τη σαμπάνια Moët & Chandon, το Campari, το Cointreau και το Benedictine, καθώς και τα Μπισκότα Παπαδοπούλου και το μεταλλικό νερό Σάριζα.

Amvyx Μεταπολεμική περίοδος στην Αθήνα

ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και η Γερμανική Κατοχή διακόπτουν απότομα κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα του εβραϊκού πληθυσμού στη Θεσσαλονίκη. Σχεδόν ολόκληρη η εβραϊκή κοινότητα της πόλης εξολοθρεύεται και η εταιρεία κλείνει. Ο Αλβέρτος Ρεβάχ δεν χάνει μόνο τον συνεταίρο του, αλλά σχεδόν ολόκληρη την οικογένειά του στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Είναι η πιο σκοτεινή περίοδος για τον ελληνικό εβραϊσμό.

Το 1946 και η λήξη του πολέμου βρίσκουν τον Αλβέρτο Ρεβάχ στην Αθήνα, όπου εργάζεται για να στήσει ξανά την επιχείρησή του, αυτή τη φορά μόνος του. Δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στη Θεσσαλονίκη, κατ’ ιδίαν ή επαγγελματικά, καθώς οι αναμνήσεις από τη χαμένη του οικογένεια είναι ζωντανές και επώδυνες. Επικοινωνεί με τις διάφορες εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόταν προπολεμικά και σταδιακά ανακτά πολλά από τα παλιά του συμβόλαια.

1960's

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ AMVYX

Amvyx Tα πρώτα δύσκολα χρόνια

TΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η απόγνωση του Αλβέρτου Ρεβάχ για την απώλεια της οικογένειάς του πλήττει την υγεία του και του προκαλεί διαβήτη, μια πολύ σοβαρή ασθένεια εκείνη την εποχή. Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και τα χρόνια που ακολουθούν, η επιδείνωση της υγείας του τον εμποδίζει να συγκεντρωθεί στην επιχείρησή του. Καθώς έχει τον αποκλειστικό έλεγχο, πολλοί από τους ξένους συνεργάτες του τον εγκαταλείπουν για άλλους τοπικούς διανομείς και οι εργασίες της εταιρείας συρρικνώνονται.

Amvyx Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΡΕΒΑΧ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΡΕΒΑΧ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το 1967 ο Αλβέρτος Ρεβάχ χάνει την πολυετή μάχη με τον διαβήτη. Μετά τον θάνατό του, ο μοναχογιός του, Ισίδωρος Ρεβάχ, κληρονομεί την επιχείρηση σε ηλικία 21 ετών. Ο Ισίδωρος, αναγνωρίζοντας ότι το νεαρό της ηλικίας του δεν του επιτρέπει να χτίσει νέες συνεργασίες, ζητά από τον ξάδερφό του, Μωυσή Ναχμία –ήδη πενήντα ετών και επιτυχημένος επιχειρηματίας σε άλλον κλάδο– να συνεργαστούν. Μαζί αποφασίζουν ότι η εταιρεία πρέπει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αγορά οίνων και ποτών, και εγκαταλείπουν τη διανομή προϊόντων τροφίμων.

1970's

ΤΟ PERRIER ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Amvyx ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΒΥΞ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΒΥΞ

Με το πέρασμα του χρόνου η εταιρεία αρχίζει να εισάγει ολοένα και περισσότερες μάρκες στην ελληνική αγορά. Έτσι, το 1976, ξεκινά μια νέα εποχή: η εταιρεία μετονομάζεται ΑΜΒΥΞ και αποκτά τη νομική μορφή της ανώνυμου εταιρείας (Α.Ε.). Το όνομα προκύπτει από την αρχαία ελληνική λέξη για τον άμβυκα, που αποτελεί το λογότυπο της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Amvyx ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ MOËT-HENNESSY

ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ MOËT-HENNESSY

Το 1977 η ΑΜΒΥΞ ανανεώνει τη συνεργασία της με τη Moët-Hennessy ώστε να συμπεριλάβει στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της το Hennessy, το κορυφαίο κονιάκ παγκοσμίως, μαζί με τις σαμπάνιες Moët & Chandon και Dom Perignon που διανέμει ήδη.

1980's

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Amvyx ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ PERRIER

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ PERRIER

Το 1984 αποτελεί έτος-σταθμό για την εταιρεία, καθώς τότε ξεκινά τη διανομή της μάρκας Perrier στην ελληνική αγορά. Τα χρόνια που ακολουθούν, το προϊόν γίνεται γνωστό στην Ελλάδα και ως το 1999, χρονιά που η διανομή του από την ΑΜΒΥΞ σταματά, το Perrier έχει γίνει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην αγορά του ανθρακούχου μεταλλικού νερού στην Ελλάδα.

Amvyx Absolut Vodka<br>& Bud Beer

ABSOLUT VODKA
& BUD BEER

Το 1989 η ΑΜΒΥΞ φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα δύο νέα προϊόντα: τη βότκα Absolut και την μπύρα Bud. Η Absolut γίνεται ο βασικός μοχλός ανάπτυξης της εταιρείας για τα επόμενα δέκα χρόνια. Η Bud, παγκοσμίως γνωστή ως Budweiser και η μπύρα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, γίνεται επίσης βασικό εργαλείο ανάπτυξης, καθώς σταδιακά παίρνει τη θέση της Νo. 1 σε πωλήσεις Premium μπύρας εισαγωγής.

1990's

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Amvyx Συμβόλαια με την Jim Beam και τη William Grant & Sons

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ JIM BEAM ΚΑΙ ΤΗ WILLIAM GRANT & SONS

Το 1995 φέρνει στην ΑΜΒΥΞ ένα νέο σημαντικό συμβόλαιο με την Jim Beam. Δύο χρόνια αργότερα, το 1997, η εταιρεία ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά των ουίσκι με μια νέα συνεργασία με τη William Grant & Sons, την πιο σημαντική ανεξάρτητη οικογένεια παρασκευής ουίσκι στον κόσμο. Η νέα αυτή συνεργασία προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της ΑΜΒΥΞ τα διάσημα προϊόντα Grant’s και Glenfiddich.

Amvyx Ούζο 12

ΟΥΖΟ 12

Το 1999 αποτελεί νέο έτος-σταθμό. Σε συνεργασία με την Campari International, συνεργάτη της από το 1917, η ΑΜΒΥΞ ξεκινά να διανέμει στην ελληνική αγορά το Ούζο 12, αφού εξαγοράσει το προϊόν από τον προηγούμενο πολυεθνικό ιδιοκτήτη του. Για πρώτη φορά η ΑΜΒΥΞ μπαίνει στην αγορά των ελληνικών οινοπνευματωδών ποτών διανέμοντας τη Νο. 1 μάρκα ούζου παγκοσμίως.

2000's

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Amvyx Marnier - Lapostolle

MARNIER - LAPOSTOLLE

Το 2004 προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας άλλη μια σημαντική συνεργασία: υπογράφεται το συμβόλαιο διανομής με τη Marnier-Lapostolle, παγκοσμίως γνωστής για τα δημοφιλή λικέρ Grand Marnier.

Amvyx BEAM GLOBAL SPIRITS & WINES

BEAM GLOBAL SPIRITS & WINES

Το 2005 η ΑΜΒΥΞ και η Beam Global Spirits & Wines διευρύνουν τη συνεργασία τους συμπεριλαμβάνοντας τα νέα προϊόντα της Beam. Τα προϊόντα αυτά είχε εξαγοράσει αρχικά η Pernod-Ricard από την Allied-Domecq, προτού τα εξαγοράσει με τη σειρά της η μητρική εταιρεία της Beam, Fortune Brands. Έτσι, το χαρτοφυλάκιο της ΑΜΒΥΞ εμπλουτίζεται με νέες μάρκες παγκόσμιας εμβέλειας όπως η τεκίλα Sauza και τα ουίσκι Teacher’s και Canadian Club.

Amvyx Mini Chic

MINI CHIC

Επίσης, η ΑΜΒΥΞ λανσάρει το Mini Chic, το οποίο παράγεται και εισάγεται από τη Γαλλία ειδικά για την Ελληνική αγορά. Πρόκειται για ένα νόστιμο κοκτέιλ βασισμένο σε ανώτερης ποιότητας γαλλικό αφρώδες κρασί.

Amvyx 2009

2009

Η συμφωνία αφορά τη διανομή των εμπορικών σημάτων Russian Standard Original, Russian Standard Platinum και Imperia Vodka η οποία είναι και η super premium βότκα της γκάμας.

Amvyx SERKOVA VODKA

SERKOVA VODKA

Το 2009 η ΑΜΒΥΞ εξαγοράζει και ξεκινάει την διανομή της Serkova Vodka, η οποία το 2019 γίνεται για πρώτη φορά η No1 σε πωλήσεις Βότκα στην Ελλάδα (IWSR).

Amvyx Συνεργασία με τη Stella Artois & προσθήκη οίνου με 2 σημαντικές συνεργασίες: Κτήμα Άλφα & Αργυρού

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ STELLA ARTOIS & ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΙΝΟΥ ΜΕ 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ & ΑΡΓΥΡΟΥ

Η ΑΜΒΥΞ και η Anheuser-Busch InBev διευρύνουν τη συνεργασία τους με την μπύρα Stella Artois, την κορυφαία βελγική μπύρα παγκοσμίως.

Amvyx Tullamore D.E.W. και Drambuie Scotch Liqueur ΣΤΗΝ ΑΜΒΥΞ

TULLAMORE D.E.W. ΚΑΙ DRAMBUIE SCOTCH LIQUEUR ΣΤΗΝ ΑΜΒΥΞ

Επεκτείνεται η συνεργασία με την William Grant & Sons με άλλα δύο εμβληματικά προϊόντα, το ιρλανδέζικο ουίσκι Tullamore D.E.W. και το Drambuie Scotch Liqueur.

Amvyx GANCIA

GANCIA

Το 2013, η ΑΜΒΥΞ ξεκινάει την συνεργασία της με τον οίκο Gancia με έτος ίδρυσης το 1850 στην Ιταλία από τον Carlo Gancia, τον δημιουργό του αφρώδους οίνου στην Ιταλία. Η υψηλής ποιότητας γκάμα αφρώδων οίνων και βερμούτ ενισχύουν σημαντικά το portfolio της ΑΜΒΥΞ.

Amvyx H ΑΜΒΥΞ επίσημος διανομέας των Lucozade & Ribena στην Ελλάδα

H ΑΜΒΥΞ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΤΩΝ LUCOZADE & RIBENA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα χρονιά ξεκινάει με μια συνεργασία που ανοίγει νέες προοπτικές για την ΑΜΒΥΞ, με την εταιρεία Orangina Schweppes International (OSI), θυγατρική του Ιαπωνικού ομίλου τροφίμων και ποτών Suntory, για την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα των προϊόντων και σημάτων Lucozade και Ribena.

Amvyx Συμφωνία με την Bacardi

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ BACARDI

Η ΑΜΒΥΞ, η παλαιότερη εταιρεία διανομής οινοπνευματωδών ποτών, οίνου και μπύρας στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι έφθασε σε συμφωνία με την Bacardi, τη μεγαλύτερη ιδιόκτητη εταιρεία οινοπνευματωδών στον κόσμο, για τη διανομή, την πώληση και την προώθηση του χαρτοφυλακίου της.

Amvyx Συνεργασία με Three Cents

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ THREE CENTS

Η Αμβυξ ενισχύει το portfolio της με τα Three Cents, τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά.

Amvyx Τεκίλα Patrón

ΤΕΚΙΛΑ PATRÓN

H εταιρία ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ της ultra-premium τεκίλας Patrón.

Amvyx Συνεργασία με Σεμέλη

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΕΜΕΛΗ

Η Άμβυξ καλωσορίζει τα κρασιά του Κτήματος SEMELI στο χαρτοφυλάκιο της. 

Amvyx Η AΜΒΥΞ αναλαμβάνει την διανομή της μπύρας «ΝΗΣΟΣ»

Η AΜΒΥΞ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ «ΝΗΣΟΣ»

H ΝΗΣΟΣ είναι μια ποιοτική και νόστιμη μπύρα που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ο Αλέξανδρος Κουρής και η Μάγια Τσόκλη στη Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Βαγιά της Τήνου.

Amvyx Οι μπύρες της Molson Coors στην Άμβυξ

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΤΗΣ MOLSON COORS ΣΤΗΝ ΑΜΒΥΞ

Η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, συνεχίζοντας την επέκταση του χαρτοφυλακίου των μπυρών και την ανοδική της πορεία και δραστηριότητα στην ελληνική αγορά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Molson Coors Brewing Company ως ο αποκλειστικός της συνεργάτης στην Ελλάδα για την εμπορία και διανομή των μαρκών Staropramen, Miller Genuine Draft, Blue Moon και Carling.

Amvyx H Άμβυξ επίσημος διανομέας της Proximo στην Ελλάδα!

H ΑΜΒΥΞ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΤΗΣ PROXIMO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η Άμβυξ καλωσορίζει στην οικογένεια της τα εμβληματικά  brands της Proximo τα οποία συμπεριλαμβάνουν την τεκίλα Jose Cuervo, τη νούμερο ένα τεκίλα στον κόσμο, το Ιρλανδέζικο ουίσκι Bushmills, με μακρά ιστορία, καθώς και το Kraken Black Spiced® Rum και την τεκίλα 1800.

Amvyx Nusa Caña

NUSA CAÑA

Η ΑΜΒΥΞ καλωσορίζει στην οικογένεια της το Nusa Caña, ένα Ινδονησιακό Ρούμι από εξαιρετικές πρώτες ύλες και το Langley’s Gin που αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του gin.

Amvyx Συνεργασία της ΑΜΒΥΞ  με τα premium προϊόντα χυμού ντομάτας MALA PERUVIANA

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΒΥΞ ΜΕ ΤΑ PREMIUM ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΥΜΟΥ ΝΤΟΜΑΤΑΣ MALA PERUVIANA

Η AΜΒΥΞ ανακοινώνει την επιπλέον διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της με την προσθήκη του πρωτοποριακού premium φυσικού χυμού τομάτας, Mala Peruviana. Η συμφωνία περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή και εμπορία των προϊόντων Mala Peruviana naked tomato (classic), Mala Peruviana Orange, Mala Peruviana Dreats ‘’Red’’, ‘’Earth”  & ’’Fire’’, μια καινοτόμα κατηγορία προϊόντων με βάση τον χυμό τομάτας και το όνομα «Dreats» (Drink & Eat).

Amvyx Στην Άμβυξ η μεγαλύτερη Ισπανική μπύρα, η Estrella Galicia και τα σιρόπια De Kuyper

ΣΤΗΝ ΑΜΒΥΞ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΜΠΥΡΑ, Η ESTRELLA GALICIA ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ DE KUYPER

Η Άμβυξ ανακοινώνει δύο νέες συνεργασίες με την εμβληματική μπύρα Estrella Galicia, τη Νο1 μπύρα στην Ισπανία και τον Οίκο De Kuyper, την παγκοσμίως γνωστή ολλανδική εταιρία που δημιουργεί με μεγάλο πάθος εξαιρετικά λικέρ, ποτά και σιρόπια, που έρχονται να εμπλουτίσουν περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας.

Amvyx Στο χαρτοφυλάκιο της Άμβυξ τα Κτήματα Παλυβού και Κοκοτoύ

ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΜΒΥΞ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΠΑΛΥΒΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΟΤOΥ

Δύο νέες συνεργασίες με τα Κτήματα Παλυβού και Κοκοτού έρχονται να ενδυναμώσουν το τμήμα Oenothèque της AΜΒΥΞ, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της και με συνεργασίες που αφορούν τον Ελληνικό αμπελώνα.

Amvyx Τα Fever – Tree στην Άμβυξ

ΤΑ FEVER – TREE ΣΤΗΝ ΑΜΒΥΞ

H ΑΜΒΥΞ αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ του μεγαλύτερου και πιο βραβευμένου Premium Mixer Brand στον κόσμο, Fever-Tree.

Amvyx Το Chateau Minuty του Οίκου Moët Hennessy στο Τμήμα Oenothèque  της ΑΜΒΥΞ

ΤΟ CHATEAU MINUTY ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ MOËT HENNESSY ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ OENOTHÈQUE ΤΗΣ ΑΜΒΥΞ

Η συνεργασία περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ του Chateau Minuty η οποία έρχεται να προστεθεί στη διανομή του χαρτοφυλακίου της Moet-Hennessy των μαρκών Moët & Chandon, Dom Pérignon, Veuve Clicquot, Ruinart, Krug, Hennessy, Estates & Wines, Belvedere, Eminente, Volcan, Ardbeg και Glenmorangie.

Amvyx Στο Τμήμα Oénotheque της ΑΜΒΥΞ το Κτήμα Μωραΐτη από το νησί της Πάρου

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ OÉNOTHEQUE ΤΗΣ ΑΜΒΥΞ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΩΡΑΪ́ΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

Το Κτήμα Μωραΐτη, ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα της χώρας, έρχεται να ενισχύει το wine portfolio της Άμβυξ, περιλαμβάνοντας την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ του Κτήματος.

Amvyx THE DEMON’S SHARE ΚΑΙ TOGOUCHI ΣΤΗΝ ΑΜΒΥΞ

THE DEMON’S SHARE ΚΑΙ TOGOUCHI ΣΤΗΝ ΑΜΒΥΞ

Το 2024, η ΑΜΒΥΞ προσθέτει στο portfolio της το brand The Demon’s Share, ένα ρούμι του οποίου η ιστορία ξεκινάει από τα ηφαιστειογενή εδάφη του Παναμά. Επιπλέον, υποδέχεται το Togouchi, μια σειρά από Ιαπωνικά φίνα ουίσκι τα οποία αφού αποσταχθούν, παλαιώνουν σε ένα παλιό σιδηροδρομικό τούνελ, στην πόλη Akiota-Togouchi, 70 χιλιόμετρα από το αποστακτήριο, στην καρδιά του όρους Osorakan.

Η κατηγορία των RTD (Ready To Drink) έρχεται να ενισχύσει την γκάμα προϊόντων της ΑΜΒΥΞ με δυο κωδικούς από το Archers, «Peach on the Beach» και «Woo Woo».

ΣΗΜΕΡΑ

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Amvyx Η παλαιότερη εταιρεία εισαγωγής και διανομής οινοπνευματωδών ποτών στην Ελλάδα

Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΜΒΥΞ πιστεύει ότι, δεδομένων των συνθηκών και των ευκαιριών που κρύβει για αυτήν το μέλλον, είναι προς το συμφέρον της να συνδυάσει την εμπειρία και το επιχειρηματικό της πνεύμα με τις αναγνωρισμένες διοικητικές ικανότητες του Γιάννη Αρτινού, ενός από τους ικανότερους manager σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Με αυτό το βήμα, η ΑΜΒΥΞ και τα προϊόντα που διαχειρίζεται στην ελληνική αγορά θα αναπτυχθούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Ο Γιάννης Αρτινός θα βοηθήσει την εταιρεία να κατακτήσει την κορυφή στη διανομή οινοπνευματωδών ποτών, οίνου και μπύρας στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.