Στο catwalk θα συμμετάσχουν οι: Angelos Bratis, Apostolos Mitropoulos, Atelier Loukia, Vassilis Emmanuel Zoulias, Vrettos Vrettakos καθώς και η Evgenia Dimopoulou, μία νέα σχεδιάστρια, η οποία δημιουργεί την πρώτη της συλλογή για το ελληνικό brand Τoi&moi, ύστερα από τον κλειστό διαγωνισμό που έτρεξε στο site μας για την ανεύρεση του Νew Fashion Talent.

Επίσης ένα ιδιαίτερο installation από το brand Zeus +Δione, θα διηγηθεί την εξέλιξη της μόδας, από την ελληνική φορεσιά στο σύγχρονο ρούχο.

Το styling των μαλλιών, που θα ολοκληρώσει τα looks των κορυφαίων σχεδιαστών, θα πραγματοποιηθεί με προϊόντα της εξατομικευμένης, πολυτελούς σειράς System Professional. H καλλιτεχνική ομάδα της Wella, υπό την καθοδήγηση του μοναδικού Hair Expert Βαγγέλη Χατζή, System Professional Ambassador, θα επιμεληθεί τη δημιουργία των looks.

Η MAC cosmetics & oι επαγγελματίες MAC makeup artists θα επιμεληθούν το μακιγιάζ όλων των συντελεστών του show, ενώ η Συλλογή Αρωμάτων Modern Muse της Estee Lauder θα αρωματίσει τα μοντέλα της επίδειξης


Όσο για τη συνέχεια της λαμπερής βραδιάς, υπάρχει, αλήθεια, πιο μαγικός τρόπος να κορυφωθεί μια βραδιά μόδας, δημιουργίας, λάμψης από ένα Hautes Grecians party by Moët; Η Moët & Chandon στηρίζει την υψηλή ραπτική και το νέο θεσμό της μόδας Hautes Grecians, γιορτάζοντας τη μαγεία της ομορφιάς. Με μία φιάλη Moët να ανοίγει κάθε δευτερόλεπτο κάπου στον κόσμο, για τη Moët & Chandon κάθε δευτερόλεπτο είναι μια εμπειρία – κάθε εμπειρία είναι μια ευκαιρία να ζήσουμε ένα #moetmoment.