Η Gancia δημιούργησε σε συνεργασία με έναν από τους καλύτερους οινολόγους, τον Donato Lanati ένα από τα πρώτα Prosecco Rose κρασιά που παράγονται στον κόσμο από διαλεχτά σταφύλια Glera και Pinot Noir σε μία premium φιάλη που θυμίζει ακτίνες ήλιου.
Το εξαιρετικό πάθος και η αφοσίωση εμπίπτουν στη δημιουργία του Gancia Prosecco Rosé που είναι το αποτέλεσμα ενός τέλειου μείγματος Glera και Pinot Noir και παράγεται σύμφωνα με τον κανονισμό παραγωγής του Prosecco Rosé DOC.
Το μοναδικό μπουκάλι με ακτίνες του ήλιου είναι εμπνευσμένο από τη στιγμή της Ανατολής που μπορεί κανείς να δει και να βιώσει στους όμορφους λόφους της βόρειας Ιταλίας.

Γευστικά χαρακτηριστικά
Χρώμα: Φωτεινό απαλό ροζέ με λεπτή, πλούσια λάμψη.
Άρωμα: Φρέσκο ​​και φρουτώδες με νότες κόκκινων μούρων, που συνοδεύουν τα λεπτά αρώματα λουλουδιών.
Γεύση: Αρωματική, φρέσκια, λεπτή γεύση, με ευχάριστη επίγευση.

Σερβίρεται μόνο του ή συνδυάζεται άψογα με ωμό ψάρι ή λευκό κρέας.
Προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C

Μίγμα επιλεγμένων σταφυλιών Glera και Pinot Noir, που έχουν υποστεί ζύμωση και συλλέγονται προσεκτικά, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την αυθεντικότητα του προϊόντος. Η δεύτερη ζύμωση γίνεται σε αυτόκλειστες δεξαμενές ανοξείδωτου χάλυβα για 60 ολόκληρες ημέρες πριν από την εμφιάλωση, προκειμένου να σταθεροποιηθεί το προϊόν και να ληφθεί ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και φρουτώδες αφρώδες κρασί, υψηλής ποιότητας.
Έντονο άρωμα σαν πλούσια ανθοδέσμη λουλουδιών, που είναι χαρακτηριστικό για το κρασί Prosecco, με φρουτώδεις νότες από τα σταφύλια προέλευσης: φράουλα, βατόμουρο και
μικρά κόκκινα φρούτα. Οι οσφρητικές νότες, λόγω της μακράς παραμονής στις ζύμες, συνδυάζονται αρμονικά με τα πρωτεύοντα αρώματα, δημιουργώντας ένα μοναδικό οσφρητικό προφίλ.

Η αναζήτηση για την τέλεια ποιότητα σε κάθε προϊόν του χαρτοφυλακίου της Gancia είναι η καρδιά του πολιτισμού του οίκου παγκοσμίως, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους πιο σημαντικούς εμπειρογνώμονες κρασιού, λαμβάνοντας διεθνή βραβεία.